Emociona’t

1a sessió: Calma

Divendres 28 de setembre els nens i nenes de Primària vam gaudir de la primera sessió d’Emociona’t d’aquest nou curs. Vam treballar el valor Impulsa de la Calma a través del Mindfulness. Després vam fer el collage de la calma. Va ser molt interessant!

emocionat-1emocionat-2emocionat-3emocionat-5emocionat-4

2a sessió: Les bones maneres

Dilluns 22 d’octubre hem culminat la setmana de l’esport amb una cursa de relleus. Tots els nens i nenes de Primària hem aplicat “les bones maneres” a l’esport!

 

3a sessió: No estàs sol/a

Al novembre, a Emociona’t, hem celebrat la setmana de la música, la setmana del medi ambient i el valor Impulsa d’aquest mes “No estàs sol/a” tot creant una coral de llaunes. Un violí sona bé, molts violins fan una orquestra!

emocionat-1emocionat-2

4a sessió: Valora’t i et valoraran

El 30 de gener tots els nens i nenes de Primària hem celebrat el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Ho hem fet de la manera més especial! Després d’haver reflexionat sobre qualitats pròpies que contribueixen a la pau i d’haver-les compartit amb els nostres companys i companyes d’Emociona’t, hem creat una imatge gegant identificable a vista d’ocell amb les paraules PAU i PAZ. Aquesta ha estat la nostra manera de llençar un missatge de pau al món! En breus podreu gaudir del resultat!

 

5a sessió: Respecte

El 19 de febrer a la 5ª sessió de EMOCIONA’T, hem parlat sobre el respecte. Hem compartit emocions, sensacions i experiències i ho hem fet de la forma mes vivencial! Ha sigut molt constructiu!

emocionat-3

 

6a sessió: Esforç i constància + Medi ambient

El 20 de març a EMOCIONA’T hem combinat la Setmana del Medi Ambient amb els valos Impulsa d’aquest mes: esforç i constància. Hem pres consciència de la necessitat de petits grans eforços per ser millors persones i aconseguir un mon més sostenible. Debat, sensibilització i compromís!

 

7a sessió: Saber estar a cada lloc i a cada moment

Dijous 4 d’abril a EMOCIONA’T hem pres consciència que cal saber estar a cada lloc i a cada moment. Tots i totes tenim uns drets i unes obligacions que ens permeten una millor convivència. Ha sigut molt enriquidora!

 

8a sessió: Cuido l’escola i el món on visc

Aquesta setmana a Emociona’t hem fet un petit homenatge a la Taula Periòdica. Hem vinculat cada element a una emoció, valor o sentiment. Després, hem reflexionat sobre la necessitat de gestionar les nostres emocions pel propi bé i el de la gent que ens envolta. Sempre aprenent!

emocionat-1emocionat-2emocionat-3

9a sessió: Ens divertim junts!

Aquí teniu el producte final de la 8a sessió d’Emociona’t!

La nostra Taula Periòdica de les emocions, única en el món.
La millor manera de celebrar l’any internacional de la TP.

emociona't-1

Hem tancat el nostre estimat projecte d’Emocionat divertint-nos tot junts, tal com diu el valor Impulsa d’aquest mes. Hem jugat, rigut, corregut i gaudit un munt amb els nostres companys i companyes! Bon estiu, emocionats i emocionades!

emocionat-1

emocionat-4